Project Description

Αισθητική Προσώπου

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Βαθύς Καθαρισμός

Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου είναι η βασική θεραπεία περιποίησης για όλους τους τύπους δέρματός και όλες τις ηλικίες. Με τον βαθύ καθαρισμό έχουμε στόχο να απομακρύνουμε τους ρίπους, τα νεκρά κύτταρα και την περίσσεια του σμήγματός από το δέρμα.Όταν ο Βαθύς Καθαρισμός δεν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ,ανάλογα με τον τύπο δέρματός, τότε φράζουν οι πόροι και η λιπαρότητα αρχίζει να διαχέεται στην κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας. Με αποτέλεσμα το δέρμα να μην μπορεί να ενυδατωθεί σωστά , να δείχνει θαμπό και άτονο .15 με 20 μέρες μετά όλες οι εσωτερικές λειτουργίες του δέρματος όπως η οξυγόνωση, η ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, το δέρμα θα λειτουργούν καλύτερα και το δέρμα θα δείχνει πιο  όμορφο, φωτεινό, λαμπερό και υγιές.Η συχνότητα που πρέπει να γίνεται ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του  δέρματος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον προτεινόμενο χρόνο για τον καθαρισμό προσώπου ανάλογα τον τύπο δέρματος σας .

 • Κανονικό δέρμα: 1 φορά το χρόνο
 • Μικτό δέρμα: 2-3 φορές το χρόνο
 • Ξηρό δέρμα: Κάθε 1 με 2 χρόνια
 • Λιπαρό δέρμα: Κάθε 2 μήνες
 • Ακνεϊκό δέρμα: Κάθε 20-30 μέρες μέχρι να αποκατασταθεί η ακμή

Στάδια θεραπείας:

 • Καθαρισμός με γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν
 • Peeling και υπερηχος
 • Προετοιμασία του δέρματος  με την χρήση ατμού
 • Εξαγωγή σμίγματος
 • Εφαρμογή Υψισυχνων ρευμάτων για αντισηψια του δέρματος
 • Εφαρμογή αναπλαστικης-καθαριστικης–ενυδατικης μάσκας προσώπου.

Καθαρισμός με υπέρηχο

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου με υπέρηχους είναι μια αγωγή που βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρείται υγιής και λαμπερή. Απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και πραγματοποιείται περιοδικά, όλο το χρόνο ανεξαρτήτου ηλιοφάνειας. Με υπερήχους βοηθάμε το δέρμα να αποβάλει τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και το σμήγμα. Η αγωγή αυτή είναι ανώδυνη και ταιριάζει σε ευαίσθητα δέρματα.

Λόγω της θεαματικής βαθιάς καθαριστικής δράσης τους, τα κύματα υπερήχων είναι σε θέση να βελτιώσουν την υφή του δέρματος και να αποκαταστήσουν μια νεανική λάμψη! Η θεραπεία συνδυάζει την τεχνολογία της μικρο-δερμοαπόξεσης και των υπερήχων. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα από την επιφάνεια του δέρματος.

Βοηθά αποτελεσματικά στην εξαγωγή του εγκλωβισμένου σμήγματος που φράζει τους πόρους του δέρματος.

ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

1.Ντεμακιγιάζ προσώπου

2.Τονωτική λοσιόν

3.Peeling

4.Μηχάνημα υπέρηχου

5. Μάσκα ανάλογα με το τύπο δέρματος

6.Μάλαξη σε πρόσωπο, λαιμό ντεκολτέ και αυχένα

7.Ενυδατικό σέρουμ, κρέμα προσώπου και αντηλιακό.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Με μικροκρυστάλλους ή διαμάντι.

Τι είναι η δερμοαπόξεση με διαμάντι;
Πρόκειται για μία εξαιρετική θεραπεία καθαρισμού και ανανέωσης της επιδερμίδας με τη βοήθεια κεφαλών διαμαντιού.η θεραπεία ενδείκνειται για τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα που ερεθίζονται πολύ έντονα με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

Ωφελη της θεραπείας:
Απομακρύνει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα αφήνοντας το δέρμα λαμπερό.

Ποιές είναι οι κύριες ενδείξεις της δερμοαπόξεσης με διαμάντι;
Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και κυρίως αφορά τα πολύ ευαίσθητα και αντιδραστικά δέρματα.

Φωτογήρανση

Πανάδες, μέλασμα

Ακμή, ουλές ακμής

Λιπαρότητα, σμηγματόρροια

Ραγάδες

Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

Βήματα θεραπείας:

1. Ντεμακιγιάζ

2.Τονωτική λοσιόν

3.Peeling

4.Μηχάνημα δερμοαπόξεσης με διαμάντι

5.Σέρουμ ενυδάτωσης

6.Μάσκα ενυδάτωσης και ανάπλασης

7.Μάλαξη σε πρόσωπο ,λαιμό,ντεκολτέ και αυχένα

8 Κρέμα ενυδάτωσης και αντιλιακή προστασία.

Θεραπεία Αντιμετώπισης MASKNE

Τι είναι η ΜΑΣΚΝΕ;

Η Maskne είναι μια κατάσταση της επιδερμίδας που προκαλείται από τη μακροχρόνια χρήση μάσκας προστασίας του στόματος και της μύτης, δηλαδή από τις μάσκες μιας χρήσης και τις μάσκες Ν95. Είναι ο πιο κοινός τύπος της λεγόμενης acne mechanica – μηχανικής ακμής.

Ο συνδυασμός μηχανικής τριβής, ζέστης, ανεπαρκούς πρόσβασης στον αέρα και υγρασίας από την εφίδρωση, την αναπνοή και την ομιλία δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον κάτω από την μάσκα για τον πολλαπλασιασμό των μικροοργανισμών και το φράξιμο των πόρων. Μικρές ρωγμές που προκαλούνται από το τρίψιμο της μάσκας στο πρόσωπο διευκολύνουν τη διείσδυση ακαθαρσιών και βακτηρίων στο δέρμα. Οι πόροι φράζουν και διάφορες μορφές ακμής σχηματίζονται στην επιδερμίδα, από ασήμαντα σπυράκια και μαύρα στίγματα έως πιο σοβαρή κυστική ακμή.

ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

1.Ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα η τζελ ακμής

2.Τονωτική αντισυπτική λοσιόν

3.Peeling

4.Αντισυψία με το μηχάνημα υψίσυχνων ρευμάτων

5.Άμπουλα κατά της ακμής με φυτικά εκγχυλίσματα

6.Μάσκα αναπλαστική καταπραυντική με εκγχυλίσματα βοτάνων

7.Μάλαξη σε πρόσωπο, αυχένα, λαιμό και  ντεκολτέ

8.Κρέεμα ενυδάτωσης και ρύθμισης της λιπαρότητας

9.Αντηλιακή προστασία

Detoxygen

Νέα θεραπεία αποτοξίνωσης και οξυγόνωσης  Η θεραπεία ξεκινάει με μηχανική και ενζυμική απολέπιση με στόχο την βελτίωση της υφής του δέρματος. Στη συνέχεια τοποθετείται μάσκα με πράσινο άργιλο η οποία βοηθάει στην αποτοξίνωση του δέρματος. Τελευταίο στάδιο είναι η οξυγόνωση του δέρματος με ορό και τεχνικές μασάζ που διεγείρουν την μικροκυκλοφορία. Σε μόλις 1 ώρα, η θεραπεία Detoxygen  οξυγονώνει το δέρμα, αποβάλλει τις τοξίνες, ενυδατώνει και  λειαίνει τις ρυτίδες. Το δέρμα αναπνέει και φαίνεται πιο φωτεινό.

RF (Επιδερμική Σύσφιξη)

Οι RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Οι ιστοί του προσώπου τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό lifting. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 10 έως 20 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας. Στόχος με την RF είναι η αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών.Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από την ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός μπαίνει σε μία διαδικασία διόρθωσης των βλαβών του δέρματος.

Είναι μία μέθοδος ιδανική για:

Face & Body lifting

Επιδερμική Σύσφιξη

Εξάλειψη ρυτίδων

Εξάλειψη ουλών ακμής

Κυτταρική ανανέωση

Στοχευμένη καταστροφή λιποκυττάρων

Επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας

Θεραπεία ραβδώσεων

ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

1.Ντεμακιγιάζ

2.Τονωτική λοσιόν

3.Πίλινγκ

4.Μάλαξη με μάσκα λακέσσις για βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση

5.Μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων σε ντεκολτέ,λαιμό,πρόσωπο 20′

6.Μάσκα σύσφιξης και αντιγήρανσης

7.Μάλαξη στον αυχένα

8.Κρέμα ενυδάτωσης με αντιγηραντικά και αντιρυτιδικά συστατικά

9.Αντηλιακή προστασία.

Myolifting (Μυική Σύσφιξη και Ανόρθωση)

Aναδόμηση των χαρακτηριστικών του προσώπου μέσω της μυϊκής διέγερσης

Mε την ηλικία και την κούραση, το περίγραμμα του προσώπου αρχίζει να χάνει τη ζωντάνια του και μερικές φορές εμφανίζει σημάδια γήρανσης. Η θεραπεία myolifting δρα πιο βαθιά και τονώνει τους μύες του προσώπου, αναδομώντας τα χαρακτηριστικά του. Μέσα σε λίγα λεπτά, το πρόσωπο αποκτά νεανική εμφάνιση και είναι ορατό πιο σφριγηλό.

Η myolifting είναι μια θεραπεία ανόρθωσης που πραγματοποιείται στο ινστιτούτο. Είναι τόσο αποτελεσματική που ανταγωνίζεται επάξια τις επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής!

Τα μυστικά της θεραπείας

Αποσυμφόρηση:

η εφαρμογή των ηλεκτροδίων αποσυμφόρησης που πραγματοποιείται από έμπειρες αισθητικούς απομακρύνει την ένταση και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στην επιδερμίδα.

Μυική τόνωση:

η μυϊκή τόνωση επικεντρώνεται στους μύες του προσώπου οι οποίοι ανακτούν τη ζωντάνια τους. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανορθώνονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, χαρίζοντας σας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Χαλαρωτικό μασάζ:

στο τέλος της θεραπείας, η αισθητικός κάνει μασάζ στο πρόσωπο για να διεγείρει, να συσφίξει και να τονώσει την επιδερμίδα σας.

ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ :

1.Ντεμακιγιάζ

2.Τονωτική λοσιόν

3.Πίλινγκ

4.Εφαρμογή του μηχανήματος Myolifting

5.Mάλαξη σε αυχένα,λαιμό,πρόσωπο και ντεκολτέ

6.Εφαρμογή συσφικτικής μάσκας

7.Σέρουμ ενυδάτωσης ,κρέμα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης

8.Αντηλιακή προστασία.

Οξέα Φρούτων

Πολλές φορές θα έχετε ακούσει για τα οξέα φρούτων και τη χρήση τους στη περιποίηση του δέρματος, είτε σε μορφή κάποιας θεραπείας peeling είτε ακόμα και ως βασικό συστατικό στη καθημερινή κρέμα προσώπου σας.

Τι είναι όμως τα οξέα φρούτων και ποια είναι η ευεργετική τους δράση;

Υπάρχουν 2 κατηγορίες, τα ΑΗΑ ( α – υδροξυοξέα) και τα ΒHA ( β – υδροξυξέα). Τα οξέα αυτά προέρχονται από φρούτα, γάλα, ζαχαροκάλαμο και άλλες φυσικές πηγές.

Συγκεκριμένα τα ΑΗΑ επιδρούν κυρίως στην επιφάνεια της επιδερμίδας κάνοντας επιφανειακή απολέπιση. Επίσης μία τέτοια θεραπεία βοηθά στην αντιμετώπιση των λεπτών ρυτίδων έκφρασης και των σημαδιών από την ακμή.

Τα ΒΗΑ έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην επιδερμίδα καθαρίζοντάς την σε βάθος. Έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα κυρίως σε περιπτώσεις ήπιας ακμής, λόγω της ικανότητας των ΒΗΑ να διαλύουν το σμήγμα που βρίσκεται βαθιά μέσα στους πόρους.

Επειδή το πίλινγκ με οξέα φρούτων είναι μια ήπιας μορφής απολέπιση, μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες. Η κατάλληλη εποχή για μία τέτοια θεραπεία είναι κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου ή τον Χειμώνα αφού η έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να είναι περιορισμένη μετά από τη θεραπεία και απαιτείται η χρήση αντηλιακού.

Ωστόσο τα οξέα φρούτων λόγω της όξινης φύσης τους θέλουν μεγάλη προσοχή σε περιπτώσεις που το δέρμα είναι ευαίσθητο ή ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής ακμή, κάποια δερματίτιδα ή αλλεργία. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η συμβουλή του γιατρού.

Το πίλινγκ με οξέα φρούτων γενικά είναι εντελώς ακίνδυνο. Με εξαίρεση ένα ελαφρύ τσούξιμο κατά την εφαρμογή των οξέων και μια πιθανή ήπια απολέπιση και ερυθρότητα της επιδερμίδας μερικές μέρες μετά (η οποία μειώνεται με τη κατάλληλη ενυδάτωση), μπορείτε μετά από τη θεραπεία να επιστρέψετε άμεσα στην καθημερινότητά σας.

Τα οξέα φρούτων έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική και απολεπιστική δράση. Μία τέτοια θεραπεία είναι ιδανική για να ανανεώσει την εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου και να επαναφέρει την νεανικότητα. Βοηθά στην ανάπλαση και τη λείανση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος, ενώ παράλληλα απαλύνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές έκφρασης.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι:

Αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα.

Βελτιώνεται το χρώμα του δέρματος αναδεικνύοντας τη φυσική του λάμψη.

Αυξάνεται η ελαστίνη και το κολλαγόνο.

Μειώνονται οι ρυτίδες του προσώπου και τονώνεται το δέρμα.

Περιορίζονται τα εξανθήματα λόγω της έντονης αντιβακτηριδιακής δράσης.

 
 
ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:
1.Ντεμακιγιάζ
2.Τονωτική λοσιόν
3.Πίλινγκ απολέπισης
4.Εφαρμογή των AHA πίλινγκ
5.Μάσκα ανάπλασης και ενυδάτωσης του δέρματος 
6.Μάλαξη σε αυχένα ,λαιμό ,ντεκολτέ 
7.Κρέμα ενυδατική,λευκαντική ,αντί-ακμή ,αντιγηραντική (αναλόγως της ανάγκης του κάθε δέρματος)
8.Αντηλιακή προστασία.
 
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Μεσοθεραπεία

Το Dermapen είναι μια μορφή μεσοθεραπείας με την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες αλλά και ρετινόλη.Στην περιοχή των ματιών χρησιμοποιούμε διάλυμα καφείνης που βοηθάει και στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

ΒΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

1.Ντεμακιγιάζ

2.Τονωτική λοσιόν

3.Μανδελικό οξύ (για αφαίρεση νεκρών κυττάρων και ανανέωσης της επιδερμίδας)

4.Εφαρμογή με Dermapen

6.Μάσκα τζελ αναπλαστική ,καταπραυντική κατά των ερεθισμών

7.Κρέμα αναπλαστική

8. Αντηλιακή προστασία.

Βαθιά Ενυδάτωση

Η θεραπεία αυτή είναι προϊοντική. το προϊόν επιλέγεται σύμφωνα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος.

Δωροκάρτα Beauty Time!

Δώστε στους αγαπημένους την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ευεξίας, αναζωογόνησης, χαλάρωσης & ομορφιάς από τον κατάλογο υπηρεσιών μας με την Δωροκάρτα Beauty Time.